Rozsdamentes acél élelmiszeripari berendezések és eszközök

Élelmiszer feldolgozó, gyártó cégek, tej és húsipari cégek, konzervgyártók, pékségek, cukrászüzemek, élelmiszergyártó üzemek számára a legmagasabb minőségi elvárásoknak és szabványoknak megfelelő rozsdamentes acél termékeket készítünk.
Egyedi gyártás, szoftveres tervezéssel. Hozza el hozzánk terveit, elképzelését és mi igényesen megvalósítjuk egyedi méretben, pont oda illő módon az adott fizikai és kémiai terhelésnek megfelelő acélból.

Új üzemet tervez? vagy már működő üzemet kell szerelni, modernizálni? – a technológia ismeretében a szigorú élelmiszeripari szabványoknak megfelelő rozsdamentes anyagból dolgozunk, amiből nem fog kioldódni semmi, és ami tartósan bírni fogja a folyamatos igénybevételt.

Rozsdamentes ipari mosó és mosogató medencék
Erős, egyedi kivitel, könnyű és higiénikus tisztíthatóság jelemzi. Alapanyag mosásra, illetve a gyártás során használt eszközök tisztítására is kialakítható.1-2-3- fázisú tisztításhoz, áztatáshoz. Lehet acél alsószekrényes vagy alsópolcos kivitelű is.

További élelmiszeripari acéltermékeink

  • Rozsdamentes acél tárolók és mosók
  • Sütőlapok, tepsik
  • Élelmiszeripari rozsdamentes feldolgozóasztalok, munkaasztalok.
  • Rozsdamentes csövek, légtechnikai csövek, elszívók
  • Élelmiszeripari acéltartályok (max 1m³-ig) tárolóládák, konzolok, állványok

Üzemünkben szinte bármit le tudunk gyártani rozsdamentes acélból, amire egy élelmiszeripari üzemben szükség lehet. Termékeinkre garanciát és folyamatos szervizt vállalunk. Kérjen egyedi ajánlatot, keresse gyártástechnológiai szakértőnket!